Хто компроментує адмін комісію Августівської сільради

17 серпня 2017 року виконкомом Августівської сільської ради,згідно клопотання голови адміністративної комісії Сіренка В.В., було виключено із складу комісії представника від села Черевичне Яланжи О.М.

Розглянемо детальніше за що ж саме виключили Яланжи О.М. В клопотанні зазначається наступне: “поведінка цього громадянина є несумісною з поведінкою особи, що має такий статус, та дискредитує всіх членів адміністративної комісії, постійно створює конфліктні ситуації”. Відносно статусу – якими це “статусними” вважає себе діюча комісія? Відколи додержання норм закону та слідування законності возвеличило членів комісії до якогось статусу? Що це за пафосність та велич сільського рівня? Щодо дискредитації – члени комісії, виключенням Яланжи Олега за даним клопотанням, самі себе дискредитували в повній мірі. Адже всім відомо за що  Олега виключено. Скандал назрів, коли черговий раз зловили місцевого жителя, який незаконно вивозив чорнозем. Маючи відеозйомку з місця злочину та заяву від свідка він виніс це на розгляд адміністративної комісії. Комісія, як завжди, пролобіювала інтереси “чорного” копача, зазначила недостатність доказів, аргументуючи наявністю пʼяти свідків, які не бачили копачів на місці злочину та звинуватили Яланжи О. в наклепі. Звичайно, навіщо їм член комісії, який виконує свої прямі обовʼязки: викриває підпалювачів стерні та лісосмуг, виявляє чорних копачів, бореться із стихійними сміттєзвалищами і т.д. А от на “створює конфліктні ситуації” хочеться зупинитися на поведінці голови адмін.комісії Сіренка В.В.

Так себе поводить Сіренко В.В. на засіданні комісії з правопорядку Біляївської райради (повне відео на YouTube)

А так себе веде голова комісії на засіданні а Августівській сільській раді (повне відео на YouTube)

 

А тут голова адмінкомісії є співучасником  нападу на місцеву жительку на території ФАПу

Яким саме правилам відповідає поведінка  Сіренка В.В., та який “статус” дозволяє хамство, невігластво, презирливе ставлення до місцевих жителів ?

Хочеться нагадати, метою адміністративної комісії виконавчого комітету є розгляд справ про адміністративні правопорушення, слідуванню громадян додержання Конституції і законів України, поваги до прав, честі і гідності інших громадян, до правил співжиття, сумлінного виконання своїх обов’язків, а також попередження створення нових правопорушень, як самими правопорушниками, так і іншими особами.

Із вищенаведеного виникає одне питання – яке ж справжнє призначення в Августівській сільській раді адміністративної комісії? Якими правилами та законодавством керується  адміністративна комісія при виконавчому комітеті Августівської сільради? Та чи не бажають члени адмін.коміссії розглянути поведінку свого голови?