Несподіваний візит

26/07/2017,  близко 13.00, до садиби помічника районного депутата- жителька села Протопопівка завітав непримітний чолов’яга у штатському. В ході розмови, з’ясувалось що в с. Пропотопівка завітав не аби хто – а представник Служби безпеки України,  такий собі Ніколаїв С.А.

Метою ж його візиту були ні захист державного суверенітету, ні захист конституційного ладу,  ні захист  прав і свобод громадян від посягань з боку спеціальних служб іноземних держав, а , увага ,  начебто скарги з боку Августівської сільради, на начебто хуліганьску поведінку цієї мешканки.  Втім, ніяких документів що мали засвідчити наявність звернень до СБУ від Августівської сільради  надати не зміг. Але, після декількох нав’язливих рекомендацій “перестати турбувати” Августівську сільську раду, представник поважного відомства, зміг перейти зі своєї першої рідної мови – російської, на другу, якою він як виявилось володіє не менш талановито – нецензурну.

Якщо коротко викласти сенс його промови українською – то шановний пан  Ніколаїв С.А. , прибув в робочий час з м. Біляївка в с. Протопопівка для того щоб повідомити про свою неповагу як до Олени особисто, членів її родини,   і також,  разом всіх небайдужих до долі села. Окремо пан повідомив, про свою неповагу до депутатів Біляївської райради, при чому теж, як до усіх разом , так і окремо до кожного. Після такої емоційної промови, представник Служби безпеки України  Ніколаїв С.А. вирушив в невідому напрямку.

Маємо надію, що шановний пан, між візитами до небайдужих громадян України, знайде час поспілкуватись і з дійсними порушниками українського законодавства, у повній відповідності до гасла СБУ “Життя-Батьківщині! Честь-нікому”

Що ж стосується несподіваного візиту у Протопопівку, то прокуратура Білївського району, куди звернулась жінка, вже зацікавилась причинами, які спонукали шановного пана, у робочій час знаходитись не на робочому місці – а  у невеликому одеському селі. І якщо для прокурорів мета візиту неясна – то для Олени все простіше простого – воювати з жінками набагато  легше, ніж займатися своїми прямими обовʼязками.

Ми будемо стежити за розвитком подій.