Вирубка незаконна – Громадський контроль

25 жовтня ГО “Громадський контроль”, в особі Будник В.П. звернулася до голови Августівської сільської ради Таран О.Г. із запитом щодо проведення робіт біля траси неподалік с.Протопопівка. Її запит викликало нерозуміння та негодування працівників сільради, тому Віра Павлівна звернулася до депутатів по даному питанню. Що з цього вийшло, заступник голови ГО “Громадський контроль” Будник В.П. виложила у зверненні до місцевих жителів:

“25.10.2017р голова Августівської сільської ради Таран О.Г. перевищила свої повноваження та надала вказівку своїм підлеглим зрізати дерева  в лісосмузі біля сумнозвісного повороту дороги недалеко с. Протопопівка. Без дозволу екологічних служб це робити категорично заборонено, навіть, якщо на думку голови, це було “корисно”. Поворот від цього не вирівнявся, проблеми з перевищенням водіями швидкості це не вирішує.

Мої письмові зауваження щодо законності та наслідків по цьому питанню визвали “бурю емоцій” у “муніципальної охорони” Августівської сільради.  Я звернулася до місцевих депутатів  розглянути ці події на сесії. На засіданні сесії моє звернення зовсім не виявило інтересу. Лише Сініцина О.М. поспівчувала колезі по роботі Блащуку О., інші депутати, мабуть в думці раділи, що нарешті Блащук О. своїм хамством добрався і до Будник (скільки вона буде влазити в дерибан бюджету та вказувати на законність).

А тому , шановні виборці, зверніть увагу на наших депутатів. Вони являються представниками інтересів сільради та своїх особистих, а не громади. Будьте максимально відповідальні при виборі наступних. Не залишайтеся байдужими до свого майбутнього.

Громадська організація і я, особисто, не збираємося закривати очі на те, що переходить межі Закону. Пережили таких, як покійний Рябицький, розмахуючий всім пістолетом, переживемо і якогось Блащука О.; пережили владу, яка розтягнула всі землі, переживемо і цю, що “особливо полюбляє” бюджетні кошти”.

Заступник голови ГО “Громадський контроль”  Будник В.П.