Черговий напад працівників Августівської сільради

Сьогодні, 13 жовтня, о 11:15, в приміщенні ФАПу села Протопопівка Біляївського району Одеської області, був скоєний напад на помічника депутата Олену. У час, коли жінка спілкувалась із фельшером, в приміщення ввірвалися  працівники Августівської сільської ради, а саме Блащук О. (інспектор з благоустрою та  взаємодії з правоохоронними органами) та Сіренко (голова адмінкомісії). Без будь якої причини почали її ображати, потім Блащук, вирвав та закинув на сусіднє подвірʼя з ФАПом телефон,  щоб Олена не змогла зафільмувати їхні дії та викликати поліцію.

Схвативши жінку за волосся Блащук витягнув  її з території фельшерсько-акушерського пункту, вдарив ногою.  Після чого Блащук із Сіренком, на заклик водія Діброва: “Поєхали бистрєє” – сіли в автомобіль і поїхали “працювати далі”.

Фельдшер, відійшовши від шоку такої поведінки, надала допомогу місцевій жительці. Яка згодом знайшла телефон, викликала свого чоловіка та поліцію. Поліція, відзвонившись через годину, повідомила, що буде ще через годину чи дві.

Голова сільської ради, Таран О.Г., яка в цей час теж була в селі Протопопівка, не змогла прокоментувати дії своїх працівників, про подію їй, начебто, нічого  не відомо. Що робили працівники Августівської сільської ради у  ФАПі голові також не відомо. Доречі, розʼїжають ці працівники на службовому авто з  водієм сільради.

Станом на 14:45 поліція ще не приїжджала. А Олені стало зле і швидкою допомогою вона прямує до Обласної лікарні.

Викликана швидка допомога

Таку безпідставну агресію працівників сільради відносно себе, Олена повʼязує зі своєю роботою в якості помічника районного депутата від ВО “Батьківщина” Артеменка Сергія, та своєї активної громадської позиції.