Набережне і Латівка за чисте довкілля

Мешканці селища Набережного та Латівки присвятили вихідний день наведення ладу в своїх селах та прилеглих територіях.

Менше місяця тому набережанці вже проводили суботник, але кількість “нового” сміття просто вражає. І коли одні долучаються до свідомої екологічної поведінки, інші продовжують засмічувати та отруювати місцевість.

Незважаючи на багаторазові звернення про недопустимість засмічення придорожніх територій побутовими відходами, продовжується вивіз сміття у лісосмуги.

Учасники прибирання вдячні КП “УСС” за безкоштовний вивіз зібраного сміття, так як, зі слів голови Таран О.Г., в Августівській сільській раді не знайшлося коштів замовити дану послугу.

І, якщо голова Августівської сільської ради і інспектор з благоустрою та взаємодії із правоохоронними органами ігноруватиме заяви мешканців про засмічення територій, бо ж ніхто не звільняв сільську раду від обов’язку тримати в належному стані ввірені їм території як в населених пунктах, так і поза межами, не прийматимуться штрафні санкції щодо порушників, кожне домоволодіння не буде мати договір про централізований вивіз сміття, всі дії будуть зводитись тільки до ліквідації наслідків, а не вихованню суспільства до екологічного життя.