Зміна постачальника води у селах Усатівської громади

Декілька місяців тому ТОВ “Інфоксводоканал», що багато років надавав послуги водопостачання, відмовився від прямого постачання води мешканцям сіл Усатівської громади. Своїм, вже минулим абонентам, порадивши звернутися до іншого постачальника, а Усатівській сільській раді взяти у користування та обслуговування мережі водопостачання.

На території Усатівської сільської ради веде активну діяльність три комунальних підприємства: КП “УСС”, КП” Міжлиманське”, КП “Набережне”.

26 жовтня 2021р. на черговій сесії Усатівської сільської ради депутатами прийняті рішення щодо подальшого впорядкування водопостачання мешканцям сіл Усатівської громади.

Так, надавачем послуг з водопостачання в населених пунктах Усатівської сільської ради визначено комунальне підприємство “Міжлиманське”.

Тариф на водопостачання, згідно прийнятого рішення, до кінця року, залишається незмінним – 16,44 грн за м3. З 2022 року керівник КП “Міжлиманське” повинен надати новий, економічно-обгрунтований, тариф.

Крім того, депутатами прийнято рішення, згідно якого, протягом 3-х місяців, з дня підписання договору абоненти зобов’язуються облаштувати колодязі та встановити прилади обліку (лічильники) в місці приєднання до зовнішніх інженерних мереж.