Чи то дах на садочку знесло, чи то хтось вчергове збрехав

Сумнівна слава Августівської сільської ради Одеської області, та зокрема, “плідної роботи” її голови Таран Олени Георгіївни, поширилась далеко за межі Міжлимання. Тож, вочевидь задля покращення власного іміджу, сільський голова вирішила звернутися до місцевих засобів масової інформації. Втім, результат вийшов скоріше протилежний очікуваному.

Так,  21 листопада 2018 року в Біляївській районній газеті “Південна зоря” вийшла  стаття про “вагомі справи”, які ведуться в Августівській сільській раді. Згадали і про майбутнє підключення дитячого садка с. Августівка до шкільної котельні , і про ремонт у клубі села Протопопівка. Про те, що підключення дитячого садку до шкільної котельні не встигли зробити до початку опалювального сезону – сором’язливо промовчали. Так само, як і промовчали щодо вартості ремонту клубу с. Протопопівка.

Втім основну увагу звернули на будівництво дитячого садка в с. Латівка. Як зазначили в газеті з посиланням на Таран О.Г. : “нині завершено другий етап його створення і вже укривається дах”.

Будівля дитячого садочку в с. Латівка станом на 11.00 23 листопада 2018р. На будівництві жодного працівника. Будь – які конструктивні елементи даху відсутні.

Але, як саме укладається дах на недобудовані стіни другого поверху Таран О.Г. не повідомила. І чому на будівництві крім власне даху, не видно жодного працівника? І на кого зрештою розрахована ця брехня? Вочевидь, голова сподівається, що газеті мешканці с. Латівка повірять більш ніж своїм очам.

Саме так виглядає, на думку Августівської сільської голови Таран О.Г., дах що укривається

Тож спростовуючи чергову брехню закінчимо відомою українською приказкою – хвальби повні торби, а вони порожні.