На території дитячого садочка “Світлячок” дитина впала у відкритий каналізаційний колодязь

З 28 вересня відкриваються дитячі садочки Августівської сільської ради Одеської області. Обов’язковою умовою для дітей, які будуть відвідувати дошкільні заклади, являється наявність медичної довідки. Таку довідку, мешканка села Августівка разом із своєю чотирирічною дитиною, і понесла напередодні до дитячого садочка “Світлячок”.

На території садочку, біля дитячої альтанки, на каналізаційній системі був відсутній люк, куди випадково потрапила дитина. Мати, не змогла самостійно витягнути маля і їй на допомогу прийшла працівниця дитячого садку- яка спустилася у яму. Дивом, впавши в двометровий колодязь та опинившись по пояс в рідині, дитина серйозно не постраждала.
Надати медичну допомогу в садочку не було кому – медична сестра була відсутня на робочому місці, а завідувачка дитячого садка почала звинувачувати жінку в неналежному догляді за своєю дитиною.

Мати постраждалої дитини настроєна рішуче та буде домагатися притягнення до відповідальності винних, адже зі слів батьків, каналізаційний люк був відсутній ще з весни.