Таки “ОПГ”

Близько двох тижнів я вже писала про небезпеку, що підстерігає в сільській раді  Будьте обережні – “ОПГ” в Августівській сільській раді

Ну що ж, 7 вересня я впевнилась, що дана поведінка  – не випадковість. Знову відчула ту неповторну культуру та доброзичливість працівників Августівської сільської ради. Персонажі ті самі – інспектор Блащук О. та водій Дібров В.

І так, прийшовши в Августівську сільську раду, та чекаючи в холі, доки працівники зійдуться на тяжкий трудодень, потрапила на очі цим двом панам. Реакція була дуже бурхливою. Таку відбіркову лайку, та вуличний жаргон можливо … тільки в сільській раді почути. Дібров В. значно поступався в цьому ділі Блащуку О, який на відміну від колеги, показав себе відмінним професіоналом в цій справі. Небажання вступати в лайку доводило чоловіків, особливо Блащука О., до сказу. В нього виникали різні бажання стосовно мене, які він не соромлячись висловлював- викинути з другого поверху сільської ради, взяти за шию і придушити, також були в нього спроби провести мене до автомобіля. На цей раз він не ризикнув продемонструвати на дії свої садистські бажання, але вже факт їх оприлюднення та місце яке він для цього вибрав, викликає тугу за щорічними медоглядами для працівників сільради.

Не буду писати про  правила етичної поведінки працівників місцевого самоврядування. Намагання посилатися на відповідний закон або нормативний акт  сприймається працівниками Августівської сільської ради як особиста образа.

А закінчу запитанням місцевої жительки: “А ти що, одна пішла в сільську раду?”. Мабуть цим все сказано.

Лозовська Людмила